Arbana Xharra për Bekim Jashari: Ai është “njollosja” e familjes së Adem Jasharit, reagon ash.për Bekim Jashari ndaj saj

Gazetarja Arbana Xharra pak më parë i reagoi as.hpër kryetarit të Skenderajt, Bekim Jasharit, pas takimit me Mahmoud Alnajadi, drejtor për Ballkanin nga Komiteti për Evropë dhe Amerikë në Kuvajt.

Duke thënë se “Mos e njollosni figurën tonë kombëtare Adem Jashari. Familja Jashari është sakrif.ikuar për liri e ka.uzë kombëtare e jo për fe. Turp!”

E kësaj kritike, iu kundërp.ërgjigj menjëherë kryetari Bekim Jashari i cili tha se vetëm dy shtete që i kanë dyert e mbyllura në komunën Skenderaj, ato janë Serbia dhe Rusia. Madje, ai deklaroi se ne jemi shtet demokratik që respekton secilin individ pavarësisht përkatësive fet.are e etn.ike.

“Shteti ynë ka miq e përkrahës të shumtë në botë, shtetet isla.mike kanë përk.rahur e po përkrahin në vazhdimësi popullin dhe shtetin tonë, andaj çdo tendencë për të sul.muar miqtë tonë në baza fet.are është dash.akeq dhe nuk i shë.rben traditës, historisë, identitetit dhe të ardhmes sonë shtetërore”, shkroi Jashari në Facebook.

Leave a Reply