Ky ishte 32-vjecari që ju bë makina copë dhe ndërroi jetë në mes të rrugës

Një ak sident tr agj ik u shënua pas mesnate në Pogradec, ku si pas ojë e për pl asjes së dy makinave një 32-vjeçar ndërroi jetë rrugës për në spital.

Bëhet fjalë për Delor Latifllari, të cilin e shihni dhe në fotot e mëposhtme.

Ai ishte duke u kthyer nga puna për në banesë me automjetin e tij, kur është pë rpl asur me një tjetër makinë. Po li cia ka bërë të mundur arr est imin e personit tjetër të përfshirë në ak sident.

Leave a Reply