Pacolli shtiret si bamirës në Shqipëri, por nuk u jep rrogat shqiptarëve në Kazakistan

Dy ditë më parë u bë publik lajmi se Pacolli me firmën e tij

“MABCO” dhe firmën turke që e ndërtuan spitalin e Fierit, do të ndërtojnë Aeroportin e Vlorës,

vlerë e cila kap shifrën e 103 Milionë Eurove, ose thënë ndryshe, të tjera para që do të paguhen nga taksat e shqiptarëve.

Por mesa duket, përtej fasadës si filantrop në Shqiptari, vetë punonjësit e tij në firmën fituese të koncesionit të aeroportit kanë bërë një den0ncim të

rëndë për redaksinë JOQ ALBANIA duke thyer si xham fasadën me të cilën Pacolli mbulon imazhin e figurës sët tij.

Leave a Reply