Presidenti Joe Biden: Europa po punon kundër Shqiptarëve! Është koha t’i ndihmojmë Shqiptarëve!

Për më shumë se një dekadë, Shtetet e Bashkuara kanë transformuar politikën e saj të zhvillimit në Bashkimin Europian .

Ndërsa A merika garantoi sigurinë e Kosovës, Europa po përpiqej të ishte e drejtë dhe të ndërtonte një vend të së drejtës.

Tani, përkundër financimit të të dyve, politika e BE-së po punon në mënyrë aktive kundër interesave amerikane (dhe kosovare). Biden duhet të angazhohet përsëri për të korrigjuar një politikë masht.ruese të së kaluarës.

Leave a Reply