Vajza E Pasur Ka Një HaII: Mbaj 4 Burra Me Rrogë, Sepse Jam E Pangopur Me S…

Kam katër të dashur të rregullt. Asnjëri nga ata nuk fiton më shumë se 60 mijë dollarë në vit. Më i madhi është 36, ndërsa të tjerët janë 26, 27 dhe 31 vjeç.

Jemi të gjithë të lirë të dalim me njerëz të tjerë, këtë ua kam bërë të qartë. I pres të katërt të kalojmë festat bashkë. Kam dalë me djem më të rinj më herët, vetëm prej pozicionit në të cilin janë në jetë.

Nuk kërkojnë të shtrohen e as të martohen.

Më prezantonin miqtë, ose njihesha përmes aplikacioneve. Më dukej…

Leave a Reply