Njerëzit si duket po bijnë nga Aeroplani që u nis prej në Afganistan? (VIDEO)

Mesa duket njerezit jan aq te shashtisur qe e bejne ‘kabull’ edhe nderrimin e jetes.

Aeroporti duhet te ri sigurohet shpejte dhe te organizohet fuqishem.

Ai eshte i vetmi shance per te evakuar.
Shihni videon me poshte:

Leave a Reply