A kthehet shpirti I atij qe ka nderruar jete, në shtëpitë tona?

Pyetja: Shpirti i të vd ekurit, a kthehet për të parë se çfarë jemi duke bërë, p.sh në shtëpitë tona?

Shejh Albani: Kurrë. Këto janë supersticione që janë të pranishme në mendjet e disa njerëzve.Kur dikush vd es, lidhja e tij me botën shkëputet tërësisht.

Edhe sikur të lëshohej ndonjë b ombë atomike, dhe keni dëgjuar se sa të fuqishme janë ato, siç ishte ajo që amerikanët lëshuan në Japoni.. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Leave a Reply