Mehmetaj: Shqipëtari nuk përkulet, ata që falen n’rrugë jan ‘Qen endacak’ dhe KURRË mos të quhen Shqipëtar

Në shenjë revolte ndaj mos hapjes së xhamive, disa besimtarë myslimanë dje, falën Ikindinë në shesh të Prishtinës.

Të njëjtit ishin të vendosur larg njëri-tjetrit duke mbajtur kështu distancën sociale, derisa një nga të pranshmit, thanë që kishin marrë leje përkatëse edhe nga Policia e Kosovës. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Leave a Reply