B efason Blendi/ Si ju dukem si afgan? Blendi Fevziu bën lëmsh rrj etin: Po emrin si ta vë

Sinjali jeshil për pritjen e afganëve në Shqipëri ka nxitur faqet e rrj eteve s ociale që të modifikojnë personazhe të njohur të ekranit. Një pr ej tyre ka qenë edhe mo derator Blendi Fevziu, të cilit i kanë vendosur veshjen tipike të afganëve dhe e kanë bërë me mustaqe.

Ky editim i ka përlqyer Fevziut, i cili e ka p ostua në pr ofilin e tij në F acebook dhe ka kërkuar që ndjekësit t’i gjejnë një emër.

“Që më shkon, më shkon. Po emrin si t’ja vë?”- pyet Fevziu dhe kaq kanë d ashur k omentuesit.

“Fejzullah, Karamurat Fevziu Blendmahmut el Fevzioxhad, Blendi Karzai ,”- janë disa nga emrat me të cilët e kanë p agëzuar ndj ekësit Fevziu, por nuk dihet cili pr ej tyre i ka pë rlqyer m oderatorit.

Leave a Reply