Gruaja bleu një shalqi në treg, mbeti pa fjalë kur e hapi/ Ja përse, do h abiteni dhe ju

Një grua ka mbetur e ha bitur kur është kthyer nga tregu, pasi ka parë që fruti i saj i pr eferuar nuk ishte siç ajo mendonte.

Gruaja pasi ka mbërritur në shtëpi, ka pr erë shalqirin, por ka mbetur e b efasuar ku ka parë se ngjyra e tij nuk ishte e kuqe si zakonisht, por e verdhë.

Ajo që e la më shumë të h abitur ishte shija e shalqirit, e cila ishte j ashtëzakonisht e mirë. Shalqni me ngjyrë të verdhë, është një nga fr utat më të kërkuar dhe më të pë lqyer ne botë.

Leave a Reply