Gruaja nuk ka të drejtë të kërkoj me u n da nga burri, ne ta hunxhe kryt

Gruaja nuk ka të drejtë të kërkoj me u n da nga burri, ne ta hunxhe kryt

Nese gruaja don me u nda nga burri vet ndersa familja e burrit kerkojne dem shp erblimin per harxhimet e bera te dasmes, sa eshte e lejuar kjo gje? Ndiqeni me poshte d eklaraten dhe pergjigjen e hoxhes.

Gruaja nuk ka të drejtë të kërkoj me u n da nga burri, ne ta hunxhe kryt. Pa arsye, ka thene pejgameri as: ajo grua qe kerkon shkurorezim pa arsye, e ka larg xhenetin ajo, perpos nese ke ndonje arsye te forte: eshte a lkooliqar, tban zollum, dr ogirash, tma lltreton n kryerjen e ibadetit, tka qellu fati eshte i pa hjeshem e ti je bukuroshe, e raste te tilla, atehere lejohet shk urorezimi. Ndegjoje ligjeraten e plote

Leave a Reply