Ndalet ndeshja në Novi Pazar të Serbisë: Tifozët b ërtasin Hashim Thaçi, ata të Serbisë Mladic (PAMJE)

Ndeshja kampionale ndërmjet Novi Pazarit dhe Partizanit të Beogradit është ndë rprerë. Tifozët e kësaj të fundit filluan të th ërrisnin emrin e Ratko Mladicit, përcjell Demokracia.com. E në k undërpërgjigjje të tyre dolën t ifozët vendas të cilët filluan të thërrisnin emrin e ish-p residentit të Kosovës, Hashim Thaçit .

Emri i Hashim Thaçit ishte pr ovokim i r ëndë për Serbinë duke pasur parasysh faktin se ai ishte njëri nga th emeluesit e Us htrisë Çl irimtare të Kosovës dhe shp alli Pavarësinë e Kosovës.

Leave a Reply