O Shp irt o z emer o j eta mamit ti ma vr ave ѕhp irtin o z emer, pse ike ngele vetem o ѕhp irt,

Një aks ident tra gjik u shënua mëngjesin e djeshëm në qendër të Shëngjinit. Një 6-vj eçar u për pl as r ëndë nga një furgon pasagjerësh e për pasojë ndërroi jetë në sp ital.

Ditën e sotme, p olicia nj oftoi se ka arre stuar shoferin e furgonit. Për vd ekjen e të miturit ka r eaguar edhe nëna e tij në F acebook. D edikimi i saj është rr ëqethës teksa shkruan se nuk mu nd të j etojë dot pa të birin.

E ëma shkruan: O Shp irt o ze mer o jeta mamit ti ma v rave shpi rtin o z emer, pse ike ngele vetem o shp irt, pse nuk vd i qem te gjith me ty pse o i bukuri im a po te m ungoj mami ty,si do fle un pa ty………… o Zot me v dis dhe mua o zot.

Leave a Reply