H abit të gjithë mjeku i njohur me fjalët : Unë vetë nuk jam vak sinuar, ja p se

H abit të gjithë mjeku i njohur me fjalët : Unë vetë nuk jam vak sinuar, ja p se

Gjate nje interviste Mjeku i njohur Alimehmeti eshte shpr ehur se ai vete nuk eshte vaaks inuar ende dhe fa kti qe e ka kaluar sem undjen i jep nje lloj s igurie te nje im uniteti na tyror.

Ndaj ai se ka bere vak sinen. Ja se si shprehet ai ne video / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet per ju!

Leave a Reply