Ndërrou jetë ish Komandanti u UÇPMB-së në Prishtinë, mos kalo pa ‘NGUSHËLLIME’

Ka ndërruar jetë ish-Komandanti UÇPMB’së, Rabit Aliu nga fshati Corroticë, Preshevë, kurse varrimi bëhet në Prishtinë

Rtv Aldi i shpreh ngushllime familjarëve, miqve dhe bashkëluftëtarëve të tij.

Leave a Reply