Bleona qan kur e kujton/ Isha 14-vjece, babai më fuste

Ndonëse vitet ikin këngëtarja e njohur Bleona Qereti vazhdon të mbetet po aq e pëlqyer sa dikur. Ditën e sotme, Bleona është kthyer pas në kohë dhe ka kujtuar datën 25 n ëntor 1994 kur e parnuar për herë në festivalin e dhj etorit.

Përmes një video të p ublikuar në Inst agram, ajo e pr ekur ka shprehur mirënjohjen ndaj të gjithë bashkëpunëtorëve që e ndi hmuan kur ishte vëtëm 14 vj eç. Bleona nuk ka lënë pa përmendur edhe familjarët e saj, siç është babai, i cili ka sakrifikuar gjithçka për të. Statusi i plotë:

25 n ëntor 1994 është data që f itova k onkursin për të m arrë pjesë në festivalin e dhj etorit. Është një datë e cila do të ngelet përgjithmonë në memorien time. Kanë kaluar 25 vi te që atëherë, por unë nuk e harroj atë ditë me shi që pr isja para televizionit për të marrë re zultatin e ko nkursit. Babai im @nazmiqereti m undohej të më fuste në çadër që të mos lagesha, por unë nga an kthi dhe emo cionet nuk ndjeja asnjë pikë shiu që më binte në fytyre, derisa i ndj eri #selimishmaku doli po shte televizionit dhe na tha: “Ne si juri me ndojme qe Bleona duhet te k endoje ne f estival” – nuk arrija te nd aja lo tet nga pikat e shiut….. isha 14 vj ec dhe pj esemarresja me e re ne fe stival.

Sot dua të f alenderoj nga z emra të gjithë bashkëpunëtoret e mi më të afërt, më saktë l egjendat e m uzikes shq iptare do të thoja, sepse jane p ikerisht ata qe kanë bërë h istorinë e mu zikës tone me kr ijimtarite e tyre. @zhulalie #AdrianHila #alfredkacinari #jorgopapingji @agimdoci #mozaahmeti #xhevdetgashi #enispresheva #Virusi @veragrabocka @arditgjebrea @gjiciarjan @gencprelvukaj @darkodimitrov #edmondrrapi.

Leave a Reply