Ditë e zezë: Mb ytet një tjetër pushues në Velipojë, 3 v iktima brenda pak minutash

Një tjetër mb ytje raportohet të ketë ndodhur pak minuta më parë në bregdetin shqiptar. Mediat shqiptare shkruajnë se një pushues d yshohet të j etë mb ytur në plazhin e Velipojës.

Shtetasi i i dentifikuar si H.H, 59-vj eç ka h umbur je tën mes dallgëve në plazhin e Velipojës.

Rikujtojmë se pak minuta më parë u raportua se dy pu shues maqedonas kanë ndë rruar je të mes dallgëve në Kavajë, në plazhin e Spillesë.

D yshohet se ata janë të moshës rreth 70-vj eçare dhe d yshohet se mb ytje ka nd odhur për shkak të a rrestit k ardiak që kanë p ësuar në det.

Leave a Reply