E FUNDIT/ V etevendosja po e nderton nje serbi te re ne Kosove… Ja se nga kush po vijne keto fjale te r enda per Albin Kurtin

Kimete Berisha: Vetëvendosje po e nd ërton një Serbi të Re në Kosovë. Op inion istja kosovare, Kimete Berisha ka kri tik uar Lëvizjen Vetëvendosje për ndrrim qëndrimesh, sipas saj VV ndryshe prem toi ndërsa ndryshe vep roi.

Ajo ka thënë se këta që i a kj uzon in koman dantët e U ÇK-së se po e nd ajnë Kosovën, dhe i ka IInin Ins titucion,et e Kosovës (prej idh nimi), – tani po e ndërtojnë një Serbi të Re në Kosovë.Postimi i plotë:

Leave a Reply