Ndërroi jetë djali i vetëm i familjes nga Kosova, ja emri dhe qyteti i tij

Ky është 18-vjeçari që e humbi jetën në një aksident trafiku në magjistralen Ferizaj-Gjilan.

Në orët e hershme të mëngjesit, është Ali Zymberi nga Gjilani, djali i vetëm i familjes.

Leave a Reply