Mediumi serb: Babai i Kurtit nuk u soll h eroikisht në b urg, kur p olicia b ërtiste, ai fillonte të q ante nga fr ika

Mediumi serb i afërt me Vuçiq – Alo. rs ka bërë një artikull për Kr yeministrin Kurti, me fo kus të veçantë për babain e tij z. Zaim Kurti. Në artikull thuhet se z. Zaim Kurti përfundoi rastësisht në bu rg sepse u zu në një tavernë duke kënduar disa këngë shqipe.

Gjithashtu thuhet se “Zaimi nuk u soll shumë he roikisht në bu rg. Në çdo zë të ngritur nga ana e pol icisë, ai u fsheh dhe sipas shumë d ëshmitarëve okularë, ai qau në bu rg shumë herë nga fr ika.

Sipas mediumit serb Zaimi është a rrestuar në vitin 1990 dhe është dërguar në b urgun e Lipjanit. Mediumi vazhdon më tutje duke treguar se Zaimi është m artuar me nënën e Kurtit e cila ishte mësuese.

Leave a Reply