Duda Baljes i vizatohen linjat trupore në këto komplete të ngushta! (FOTO)

Duda Balje edhe në zgjedhjet e 14 shkurtit arriti të sigurojë ulësen në Kuvendin e Kosovës.

Përfaqësuesja e Inionit Socialdemokrat ka treguar se ditë më parë edhe është k ërcënua, gjë të cilën ua ka adresuar edhe o rganeve kompetente.

Duda nuk pëlqehet vetëm si deputete por edhe në fizionomi si nj grua mjaft t ërheqëse dhe e bukur.

Së fundmi, ajo është shfaqur veshur me komplete serioza të n gushta të cilat ia kanë vizatuar për mrekulli línjat t rupore.

Eh,po deputete të tilla rrallë shohim.