“Hashim Thaçi e ka vendin në Hagë, Beadin Hallaqi nuk ka shkuar vetë në qiellin e shtatë”

Anëtari i Vetëvendosjes (VV) dhe i akuzuari në rastin ‘Syri i Popullit’, Sadri Rambaja, ka thënë se Hashim Thaçi e ka vendin në Hagë.

Ramabaja, ka thënë në T7 se lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK) duhet të mbrohet me argumente, por ka shtuar se ish-lideri politik Hashim Thaci e ka vendin në Hagë.

Ai ka thënë se Thaçi duhet të përgjigjet për disa akuza.

“Mendoj se ai e ka vendin atje. Këtu po flas në emrin tim e jo në emër të VV-së. Mendoj se ai duhet të përgjigjet për disa çështje. Sepse Beadin Hallaqi nuk ka shkuar vet në qiellin e shtatë”, ka thënë ai.

Më vonë ai tha se Hallaqin e kishte shok të mirë.

“Hallaqi ka qenë shok i imi i mirë. Më kishte vizituar në Zvicër. Unë isha i shokuar kur e kam marrë vesh për v rasjen e tij”, tha ai.

Ndaj këtyre komenteve reagoi panelisti Zgjim Hyesni.