“Ibrahim Tatlises i ftuar në Prizren! Ju shqiptarët e Kosovës pse nuk protestoni?”

“Këngëtari turk, Ibrahim Tatlises i ftuar në festën e çajit në Prizren!

Pse nuk protestoni në rrjete sociale ju shqiptarët e Kosovës se, turk e serb njësoj; edhe ky i ka këndua Perendorisë Otomane dhe është tall me shtetet si Shqipëria qe kanë qenë nën sundimin otoman.

Flisni, pse nuk flisni apo vëllazëria fetare me turq, palestinez dhe afgan jau ka errësua sytë dhe keni harrua se jeni shqiptar!”