Luante tek ‘Familja Moderne’ ja se në çfarë gjendje ka përfunduar Myrvetja?

Familja Moderne ishte seriali i pare shqipetar pas vitit 1999.

Aty u bene shume te famshem aktoret e ketij seriali ku ka personazhe qe edhe me nuk jane ne kete jete.

Njera nder to ishte edhe ‘Drita’ apo Myrvete Kurtishi e cila luante rolin e nenes se Ardit, Almes, Korabit dhe Zanes.

Ajo eshte plakur aq shume saqe menzi se e njoftem. Shihnj pamjet ne vazhdim…