Fatos Lubonja: Edhe ndaj Serbëve të ‘Pafajshëm’ Hashim Thaçi ka bërë vepra të këqija

Lubonja u shpreh se Karla Del Ponte në librin e saj flet edhe për e Hashim Thaçit, duke shtuar se pikërisht presidenti i Kosovës dhe njerëz të tjerë me pushtet mbrohen nga akuzat sepse kanë poste të rëndësishme politike.

Ai shtoi se duhet pranuar se përpos qe kan myt shqiptarësh, në luftën e Kosovës ka pasur edhe mytje te serbësh apo shqiptarësh të quajtur tradhtarë, dhe se për çdo kr im duhet përgjegjësi.

/ Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive