Grafitet që mbulonin rrugët e Prishtinës: “Hashimi o legen”, “Ramushi o terpian”, “Rrnoftë Vetëvendosja!”

Perona të panjohur në shkurt të 2019 kishin shkruar fjalë për krerët shtetërorë në objektin e Ministrisë së Kulturës në Prishtinë.

Grafitet u janë dedikuar, Presidentit Hashim Thaçi, Kryeministrit Ramush Haradinaj dhe Kryeparlamentarit Kadri Veseli, shkruan MekuliPress.

Në këtë grafit shkruhej “Hashimi o legen”, “Ramushi o terpijan”, “Kadria o fullirant”, “Rrnoftë Vetëvendosja!”.