Albulena Haxhiu: Në muaj 170 eur për nënat, 20 eur për fëmijët dhe 10 eur për fëmijët, veq FILLIMI

✓ 170€ në muaj për nënat e reja.

✓ 20€ në muaj fëmijet e moshës 0-24 muaj.

✓ 10€ në muaj fëmijet nën 16 vjeç.

Aplikimi i thjeshtë dhe i shpejtë online.

Kjo është Qeveria Kurti. Ky është vetëm fillimi. ❤️