“As UDB-ja s’më ka pyetur kështu”, Shkëlzen Gashi zbulon se si Xhavit Haliti ia kishte thyer kasetën

Ish-këshilltari i Kurtit, Shkëlzen Gashi, ka zbuluar se si deputeti Xhavit Haliti, ia kishte thyer kasetën pas një interviste që kishin realizuar, meqenëse s’ishte ndarë i kënaqur me pyetjet që i ishin bërë.

Sipas Gashit, kur Haliti ishte pyetur për akuzat se kishte keqpërdorur miliona dollarë, që ishin mbledhur nga shqiptarët në ShBA, për Fondin “Vendlindja Thërret”, ai ishte nervozuar dhe e kishte nxjerrë kasetën nga diktafoni dhe e kishte thyer.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP