Detaje të reja: Qeveria merr vendim ta ndihmoj qdo qytetar me këtë shumë?

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) në kohën kur ishte opozitë gjatë Qeverisë Kurti, përkatësisht në muajin prill, kishte propozuar që secili qytetar i vendit të kompensohet me 100 euro në kuadër të pakos emergjente për t’u ballafaquar me pandeminë COV ID- 19.

Por me formimin e Qeverisë së re të përbërë nga LDK-AAK-Nisma dhe Lista Serbe, partia e ishte udhëhequr nga Ramush Haradinaj nuk është zmbrasur nga ky propozimA është ‘gjallë’ propozimi i AAK-së që secilit qytetar t’i jepen 100 euro?

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP