E gjeni dot kush është kjo këngëtare shqiptare? Njerëzit e duan shumë

Kjo këngëtare e mirënjohur e muzikës popullore, për vite të tëra ka arritur një numër të madh fansash, kjo falë dashurisë së madhe ndaj muzikës së saj. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP

Zëri i saj i ëmbël ju ka përcjellë dhe vazhdon të ju përcjellë edhe tash.Madje, për 52-vjeçaren vitet janë vetëm numra.

Ganimete Jashanica është e martuar qe sa vite me Ismet Jashanicën dhe kanë dy fëmijë dhe ju lutemi mos harroni te na ndihmoni te mirmbajme faqen vetem duke shtypur(mbi foton ose mbi videon) qe ndodhet me poshte Ky ndërrim munt ta kqyrni ne inqizimin me posht do qmendini kur ta kuptoni fill me posht e gjeni inqizimin.