Fjolla Morina: Ndoshta në koncertin e radhës dalim ‘Cullak krejt’

Këngëtarja ka folur për shumë tema dhe njëra ndër to ishte edhe përformancën e saj në koncertin në Skenderaj, për të cilën është përfolur shumë.

Këngëtarja ka folur për shumë tema dhe njëra ndër to ishte edhe përformancën e saj në koncertin në Skenderaj, për të cilën është përfolur shumë. “Nuk e kam pasur në… / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë