Kam rrespkekt për Albinin por këmishën po ia qep tjetërkush

Cilat jan gjërat që po i ndodhin Kosoves keto dite?

Une nuk jam tu jetu ketu po me vjen keq por po ndodh gjithqka, une ce 2/3 dite kam ardh dhe shpirtin e kam ketu por atje jashth jemi me familje.

Pe kuptojme se tjeter kush ja qep kmishen Kosoves por ma merr mendja qe nje dite do te zbardhet gjithcka.

Ndiqni videon me poshte: