Marshim në nderim të 11 shtatorit 2001

Në kuadër të bashkëpunimit me pjesëtarët e ushtrisë amerikane nga 86th Infantry Brigade Combat Team – Mountain, regjimenti i parë i këmbësorisë së Forcave Tokësore të FSK-së realizoj marshimin kondicional për nderim të viktimave të 11 shtatorit 2001.

Pjesëmarrës në marshim ishin pjesëtarë nga regjimenti i parë i KFT-së dhe nga 86th Infantry Brigade Combat Team – Mountain.

Marshimi është realizuar në fshatrat e komunës së Ferizajt dhe është përmbyllur me homazhe te memoriali i Beau Biden, në afërsi të kampit Bondsteel.