O zot në dorën tënde/ Vogëlushi një vjeç e gjysmë peshon plot 32 kg: Vu an nga sëmundja e rallë

Prindërit, të cilët jetojnë në Samsun, janë sho kuar në fillim kur kanë panë djalin që rritej në mënyrë të pakontrolluar gjatë gjithë kohës.Rritja e menjëhershme erdhi pasi Yağız ishte 5 muajsh, kështu që prindërit e çuan për analiza në ‘Medicine Faculty’ në ‘Samsun Ondokuz Mayıs University’. Rezultatet e testit treguan se Yağız v uan nga “mungesa e leptineve”, një lloj shndërrimi i rrallë hormonal.

Nëna e djalit tregon se çdo muaj ai shtonte nga dy kilogramë që kur ajo nisi ta ushqente me qumësht gjiri: “Nuk ngopej asnjëherë dhe nuk dija ç’të bëja… Është gjithmonë i uritur… Tani ai peshon 32 kilogramë. Është shumë e vështirë për mua të kujdesem për të. Po vesh rrobat e vëllait më të madh, që është 9 vjeç. Nuk gjejmë dot veshje që mund t’i përshtaten. Ai është një vit e gjysmë tani, por nuk mund të ecë për shkak të mbipeshës.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP