P ërpla sen dy mjete nga Ko sova në rrugën e Kom bit, ka te vd ekur

Një aks ident me p asojë vd ekjen ka ndodhur ditën e sotme në Rrugën e Kombit.Po licia bën me dije se në në aksin rrugor Morinë-Milot.

Në fshatin Reps,mjeti me drejtues shtetasin F.N.,banues në Ferizaj, Kosovë është përpl asur me një motor me drejtues shtetasin J.H.,banues në Prizren Kosovë, ku për p asojë ka h umbur jetën.

Ndërkaq, po licia ndodhet në vendngjarje dhe ka nisur he timet për zbardhjen e plotë të shk aqeve të këtij aks identi.Njoftimi i po licisë:Mirditë/Inf ormacion paraprakNë ak sin rrugor Morinë-Milot,në fshatin Reps,mjeti me drejtues shtetasin F.N.,banues në Ferizaj, Kosovë është p ërplasur me një motorr me drejtues shtetasin J.H.,banues në Prizren Kosovë, ku për p asojë ka hu mbur jetën. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP