Dit Zie në Sërbi, ja se çfarë ndodhi mbrëmë në Çaçak të Sërbisë

Pas mesnate, respektivisht rreth orës 01:30 një seri shpërthimesh të fuqishme zgjuan qytetarët e Çaçakut të Serbisë. Shpërthimet kanë ardhur nga një depo me gr a nata në Pridvorica.

Raportohet se ende ka shpërthime në disa zona, ndërkaq zjarrfikësit dhe policia ushtarake janë ende në vendin e ngjarjes.
Punëtorët e fundit të fabrikës Sloboda, të cilët ishin në ndërrimin e tretë u evakuuan me sukses, kështu që nuk pati vi ktima në këtë aks ident, raporton b92.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP