Hyseni : Un e meriton rrogen 5000 euro nga Qeveria sepse kam punu per kit Kosove shume?

Qeveria e Hotit kishte vendosur të rrisë pagën e Skender Hysenit i cili është kordinator në marrëveshjen Kosovë – Serbi, e për rritjen e pagës së tij ka folur vetë Skender Hyseni, ai u shpreh:.

‘Unë e meritoj pagen plotë 5 mijë euro, sepse po e një punë të mrekullueshme duke i rregulluar punet Kosovë – Serbi….

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP