Milaim Zeka kërkon postin e Presidentit sepse Vjosa është axhami

Gazetari Milaim Zeka, në llogarinë e tij në facebbok ka shkruar disa arsye që sipas tij pse Thaçi ishte i zgjedhur president i Kosovës.

“Deri me sot sot te gjithe kane folur pse Thaci nuk duhet zgjidhur si president, po askush nuk ka treguar se pse ai duheshte te zgjidhet President?!”, ka shkruar Zeka.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP