AnaIisti Serb: Kosova ka 7 ditë afat që të vendos në çdo institucion flamurin Serb

Pre sidenti serb Aleksandar Vuçiq, ka publikuar një ha rtë të Kosovës të mbu luar me flamurin serb.

Vuçiq mbi fotografinë të cilën e ka postuar në In stagram ka shkruar se “Serbia sot nuk është e d obët, nuk k ërcënon, por dhe nuk h arron, dhe nuk do të lejojë që 17 ma rsi të ndodhë përsëri”.

Këtë ai ka ndë rlidhur me t razirat e ma rsit të 2004-ës ku mbetën të v dè kur 11 shqiptarë dhe 8 serbë derisa qindra të tjerë u l ëndu àn.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP