Hoxhë Burim Karpuzi: Është haram të kryesh nevojë të vogël ose madhe në banjo ku kryen dush

Mos me urinu ne banjon ose ne vendin ku pastrohesh. Mos me kry nevojen e vogel ose madhe ne ate vend ku ti pastrohesh ose ben dush.

Kete e bejne vetem myslimanet dmth nuk e kryejn nevoj dhe argument per kete eshte hadithi i profetit ku thote sipas imam Nevebiu:

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP