Kam qarë dy javë dhe jam penduar që u zhvesha koplet dhe kryta mardhënie në filmin e fundit

Kam qarë dy javë dhe jam penduar që u zhvesha koplet dhe kryta mardhënie në filmin e fundit.

Aktorja Teuta Krasniqi ka qenë e ftuara e radhës në “Ky emër nuk ka nevojë për prezantim” me Artan Telakun në RTV Dukagjini.

Teuta ka folur edhe për rolin e saj në filmin “Engjëjt janë larg”, me regji të Gjergj Xhuvanit. Aktorja në këtë film ka një skenë ku ajo del ezh veshur la kiq.

“Kam qenë shumë në dilema për këtë film, madje dy javë kam qa. Sot jam shumë e penduar pse kam qarë” / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP