Komandanti i Lëvizjes Çetnike nga burgu: Më ka marr malli me rrah Shqipëtarët si QENT

Bratislav Zhivkoviq, i njohur si komandanti i Lëvizjes Çetnike në Serbi, është ar rest uar nën dyshimin për pjesëmarrje në lu ftë jashtë vendit, ka konfirmuar për Radion Evropa e Lirë, Shërbimi për Ballkanin, Ministria e Punëve të Brendshme e Serbisë.

Në përgjigjen e dhënë për Radion Evropa e Lirë, Ministria e Punëve të Brendshme e Serbisë bën të ditur se, me urdhër të Prokurorisë së Lartë Publike në Krushevc.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP