Ndodh në Kosovë! E vodhi kosën për prerjen e barit, ja çka i ndodhi pastaj

Polícia e Kosovës e ka a rrestuar një person në Vushtrri pasi e ka v jedhur një kosë për kositje të barit.

Siç njofton Polícia, kosa është konfískuar dhe më pas i është kthyer pronarit.

Njoftimi i plotë i PK-së:

H etuesit polícorë në Vushtrri, me datën 25 maj 2021, mbi dyshíme të arsyeshme kanë identifikuar dhe kanë a rrestuar një person të d yshuar për v eprën p enale V jedhje.

A rrestimi i të d yshuarit L. A., 25 vjeçar, shtetas i Republikës së Kosovës, është bërë mbi bazën e dyshímeve dhe provave të siguruara se i njëjti me datën 24 maj 2021, ka v jedhur një kosë për kositje të barit.