Ndryshon historia / Albin Kurti agjent Sërb dhe ja faktet që publikoi ky gazetar

Foto e cila është duke qarkulluar në rrjetet sociale me mbishkrimin “Albin Kurti Agjent Sërbë, ja e vërteta!”

Në foton origjinale është Gjenerali Vladimir Lazareviç (i dënuar për kri.me luf.te me 14 vite burgim) së bashku me Vojislav Kostunica –(ish) Kryeministrin e Serbisë, takimi i mbajtur në Beograd, me 28 Janar, 2005.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP