Njihuni me gruan ecila paguan një burrë 2200 euro, arsyeja do ju Iërë pa fjalë

Epo, ka edhe kështu. Mos u cudisni me këtë grua, e cila po kërkon dikë që t’i marrë ‘kont.rollin’ e jetës dhe ta ndihmojë atë të marrë të gjitha vendimet e saj për një muaj.

Për këtë, ajo është e gatshme të paguajë plot 2200 euro. Ky person, që mediat britanike nuk e kanë ide.ntifikuar, është nga Bristol, Angli.

Sipas “The Sun”, ajo ka nxj errë njoftimin:

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP