Ramiz Kelmendi: Ejani në ETC sepse ka vende pune Europjane, rroga 130 EURO në muaj

Biznisemi i njohur Ramiz Kelmendi gjatë intervistes së mbëmshme tha se populli i Kosovës nuk duhet të an.kohet për punë, pasi në kompanin e tij ETC ka punë për gjithë Kosovën.

‘Ejani në ETC sepse ka punë për gjithë Kosovën, pagat i keni shumë të mira me standarte evropiane.’

Happeni happsiren e më p00shtme ndiqniii intervisten e Ramiz Kelmendit.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP