Sheshel: Ne do të rikthehemi në Kosovë sikur para 99ës, nuk na frikon askush?

“Çdo gjë që është e jona duhet ta kthejmë dhe në këtë ll ogarisim në Rusinë dhe Kinën” ka d eklaruar kreu i Partisë radikale Vojislav Sheshel në e misionin “Çirilica”.

Sipas Sheshel ne duhet të iu bëjmë të gjithëve të ditur se do të mbrojmë Srpska nëse ajo s ulmohet.

Po në këtë em ision Dr Branislav Nestoroviç ka d eklaruar se t endenca që kanë vende të caktuara për të im ponuar unitarizmin e Bosnjës dhe Hercegovinës .

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP