Vràśja në Pejë, Blerand Kadriaj la pas vetës vajzën dhe gruan

Një ngjarje trgjike ka ndodhur mbrëmë në Pejë.
Pas një konflikti dy persona kanë mbetur të vd kur dhe një tjetër është plagour.

Astrit Ademaj dhe Blerand Kadriaj janë dërguar pa shenja jetë në spitalin e Pejës.

Blerand Kadrijaj mësohet se pas vetës la një vajzë të vogël dhe gruan.