A e dini se kush është ky çift që e njihni sot të gjithë? Do të ÇMENDENI

Burri që po shihni në këtë fotografi për disa vite ka qenë një nga njerëzit më të rëndësishëm në Kosovë dhe te gjithe kishin nje respekt te papare per te.

Bëhet fjalë për ish-Presidentin Ibrahim Rugova, i cili kishte mbajtur këtë pozitë në periudhën më të vështirë për Kosovën. Në këtë fotografi Rugova shihet në një moshë mjaft të re bashkë me bashkëshorten e tij Fanën.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP