Babai më martoi me të vetem se është gjerman por nuk më ‘Ngin’ dua shqipëtar të egër

Qysh ne moshen 17 vjeqare me fejuan familja per ni djal ne gjermani.

sha shume e re 17 vjecare nuk kisha njoftu kurr ne jete asnje djal pasi qe ishim ne fshat edhe i kishim kushtet shume te ves.htira finaciare familja vendosi mem feju ne gjermani edhe pa e njoft at djalin veq ka ardh ne shpi ja kam jep doren edhe kam dal babit i pelqej thojke jasht edhe me fejoj kur erdha ne gjermani e kuptova se ka qen i martum me nje gjermank.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP